Pulma väravad

Moderaatorid: JaanKaer, Igor, Leho

Kasutaja avatar
kalacompany
Volvo Club liige
Postitusi: 589
Liitunud: 17 Juun 2005, 06:45
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

PostitusPostitas kalacompany » 28 Juul 2006, 14:09

Kala saab elusana osta rimist ja pakitakse purustatud jäässe . Kui vaja siis Roca Al Mare kaubanduskeskuse Kalakese poest peaks saama parajasuurusega termokasti kuhu kala koos jääga sisse suruda. Samas peaks ta seal kastis jää ja veega pooleks olles ka eluspüsima. Vee temp selles eluskala akvaariumis kuskil 7-9 c .
mul ei ole volvot ! mul on head sõbrad kellel on volvo !

Kasutaja avatar
Tambet
Volvo Club liige
Postitusi: 150
Liitunud: 16 Juun 2005, 23:03
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

PostitusPostitas Tambet » 28 Juul 2006, 16:21

Kardan,et läheb liiga keeruliseks,aga kui viitsimist on siis miks mitte ta elusana kohale tuua :P Seda lahedam oleks.Samas võib ta ka olla juba kergelt töödeldud. 8)
V70 D5 2008
53405604

Kasutaja avatar
uku17
Volvo Club liige
Postitusi: 1063
Liitunud: 17 Juun 2005, 17:13
Asukoht: Läänemaa

PostitusPostitas uku17 » 29 Juul 2006, 14:00

Kurb aga ühel kaksikutest tõusis palavik äkki järgmine kord
460 1.7 Aut.92
V70 2.4 Aut.01
850 2.4 Man.92
240 2.0 Man.86
XC90 4.4 Aut.05
S80 2,9 Aut.99
V70 2,4 Aut.10

XC70 3,2 Aut.07
XC60 D5 Aut.09
Cayenne 4,8 Aut.13
50 35 322

sullivanmike

PostitusPostitas sullivanmike » 29 Juul 2006, 17:45

Niiih!!! Nyyd on see temp siis tehtud :twisted: SEE OLI elu lahe yritus, ma raagin!!!!!!.Yks paremaid sel suvel minu jaoks :D Koik laks korda ja enamgi veel :D Koik olid rahul 8) Yks kolmesajase bemmi omanik kyll korra turtsus, et mis volvod , et lopp turvaline :roll:, aga teised kylalised ja pruutpaar olid vaga rahul 8) Eks Tambet tuleb ja raagib lahemalt :D

Kasutaja avatar
Mati
Volvo Club liige
Postitusi: 274
Liitunud: 13 Jaan 2006, 18:02
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Mati » 29 Juul 2006, 18:31

sullivanmike kirjutas:Niiih!!! Nyyd on see temp siis tehtud :twisted: SEE OLI elu lahe yritus, ma raagin!!!!!!.Yks paremaid sel suvel minu jaoks :D Koik laks korda ja enamgi veel :D Koik olid rahul 8) Yks kolmesajase bemmi omanik kyll korra turtsus, et mis volvod , et lopp turvaline :roll:, aga teised kylalised ja pruutpaar olid vaga rahul 8) Eks Tambet tuleb ja raagib lahemalt :D
eeskõneleja ütles kõik juba ära jääme kõigiga,kes seal olid(nii arvan mina) Tambeti arvamust,mida tegeligult pruutpaar asjast ise ARVAS :?:

Kasutaja avatar
mairold
Kreisi postitaja
Postitusi: 300
Liitunud: 01 Juun 2006, 13:32
Asukoht: Meriküla
Kontakt:

kokkuvõte

PostitusPostitas mairold » 30 Juul 2006, 00:30

Võtan siis sündmuse kajastamise enda peale. Minuarust oli samuti väga -väggga hea üritus. Täiesti sundimatu ja vaba ja lahe. VOLVOseltskond mõnus (ma ise värske liige, seepärast oli see oluline).

Kõigepealt algas üritus Lasnamäe Maksimarketi juures huvitavalt. Parklas panid meie silme all kaks autot esiotsa nurkapidi kokku nii, et need mõlemad eemale paiskusid ja kõik kohad klaasikilde täis. Teeandmisega oli vist lahkarvamusi ja ühel neist oli ka kiirus liiga suur.

Pilt
Meie pidime nentima, et alati, kui toimub mingi VOLVOklubilaste kogunemine, siis läheduses midagi juhtub. Näiteid võib mitmeid tuua. See nagu LOST seriaali paksukesega, kelle juuresolekul teistega midagi juhtus. Et VOLVOd teiste olemist segadusse ajavad, see juba juhuste kokkulangemisest müstilisem. Justkui mingi...
Igaks juhuks lahkusime ruttu.

llm oli megailus ja pulmavärava tegemise koht lausa hingematvalt ilus ja kaunis ja romantiline ja nunnu. Olime Valkla silla juures, mis ehitatud kunagi ammu, väike ojake sealt alt läbi voolas. Selline külaplatsi moodi oli, pingid ja lisaks autosildadele romantilised jalutussillad, päiksekell oja ääres, vabadussõja monument uhke tammega, uhked talud ja aiad, platsi ääres oli noori tammesid ja puupostidega aed. Keegi tõbras oli puust lipumasti ära murdnud, kolm päeva tagasi see veel uhkeldas vimpliga.

See koht ise oli juba viimasepeal.

Oodates pulmarongi äratas meie tähelepanu žigulide rohkus, kus vanapaarikesed sees (hiljem saime teada, et olime hooldekodu lähedal), veelgi vingem oli vanapaar, kes mopeediga ringi kruiisisid ja retrokiivrid pähe olid pannud :) Kohalik punane kass käis olukorda kontrollimas.
VOLVOsid oli kokku tulnud 4. Lisaks juhtidele mõned pereliikmedki kaasas.

Aga sündmusest endast:

Pulmaauto juht sai tublilt aru, et teeletõmmatud väravast naljalt läbi ei saa ja keeras platsile. Audist väljus kaunis paar, nad meelitasid isegi päikese pilvede vahelt välja. Pulmarahvas oli algusest peale sõbralik ja tekkis kohe hea kontakt. Seega võtsime oma etteastet tõsiselt.

Esimese asjana andsime peigmehele kätte õnge, et mingu kala püüdma. Pruutpaar kohe vana kivisilla laia ääre peale ja õng vette. Õngekork kandus vooluga silla alla ja rahva silme alt ära. Ja siis, kui peig otsustas õnge tõmbama hakata, siis rahvas esimese ehmatusega jahmatas, et ta nii puraka otsa sai. Lapsed ei jaganud kuidagi matsu ära, kuidas nii väikesest ojast nii suur kala kätte saadi? Pool tundi hiljem mõistatasid, kelle saapad teisel pool silda vedelevad...

Kala kanti lauale, pruut sai põlle ette ja hakkas kala lõikuma. Kõigepealt sai VOLVOklubi noomida, et kes siis peensoolaga kala soolab? Tuli välja, et pruudil kalaga tegelemine täitsa käpas ja filee valmis alla 15 minuti.

Järgmiseks anti peigmehele ülesanne ühest VOLVOst üles leida 4 lõhnakuuske. Juba 5 meetri kaugusel autost oli tunda magusat "kuuselõhna" ja ta ei saanud siis oma nina peale loota. Autot asuti üsna põhjalikult läbi otsime, isegi kapott tõsteti püsti. Ei jäänud vist ühtegi kohta läbi vaatamata. Väiksed lapsed ja pruut aitasid ka lõpuks otsida. Naljakas oli esiteks see, et peig ei märganud algul peegli küljes rippuvat kuuske, või arvas, et see pole arvestuses. Kolmas kuusk leiti peegliga päiksesirmi vahelt, kust vahelt pudenes ka punane naistepesu (pulmalistel nalja kui palju). Viimane kuusk leiti "suusasahtlist". Tegevus võttis rohkem aega, kui kala puhastamine, aga edukas siiski.

Vahepeal tuli küla vahelt uniselt liikuv kiirabiauto ja pani pulmaliste auks sireenid peale. Väga vinge!

Loodame, et pruudile kala- ja peigmehele kuuselõhn külge ei jäänud. Kuigi pruutkleidi sabale paar soomusejuppi jäi, kui ta autosse puges.

Kolmandaks topiti pruut suurte raskustega ühe VOLVO rooli taha (eks kõrgete kontsadega ja laia kleidiga oli see üsna suur katsumus), auto seisis kallakul. Pruut pidi käsipidurit õigel ajal vabastades startima. Gaasiga jaurata oskas (kõrged kontsad ilmselt abiks), aga vajus enne kallaku vallutamist õige natuke tahapoole. Teepeale ta sai ja suure aplausi kah. Peale seda, kui peigmees oli puu otsas käinud, siis pruut miskipärast ütles, et on kolm aastat autokoolis käinud. :roll:

Järgmiseks pidi peigmees lauajuppidest linnupuuri kokku panema. Tal oli ruumiline mõtlemine tasemal, head riistad ja töö käis ludinal. Lõpuks kirjutati puurile peale pruutpaari nimed ja allaäärde VOLVOCLUB :) :) :) Redel puu najale ning peigmees ronis puuriga ülesse. Saigi linnumajake üles sätitud ja nüüd ootame elanikke. Ja järglasi. ;) Sulelisi.

Kui rahulolevad pulmalised ära läksid, siis me sõime killukese kala kohapeal. Päris maitsev oli. Oleks teadnud, oleks veinigi kaasa võtnud.

Olen küll paljudes pulmades käinud, üksvahe sõbrad tegid neid riburadapidi mitu tükki. Aga nii vinget pulmaväravat ma pole kunagi näinud. Ilma nuku mähkimiseta ja puulõhkumiseta. Tambet, Urmas ja Co olid head ideed teoks teinud. Väravakärakad olid neil auga välja teenitud.
VOLVOklubile sai reklaami tehtud ja seal suguvõsas järgmises pulmas on kindlasti kõik juba VOLVOdega (v.a. muidugi üks meeltesegaduses tüüp:))

Üle suve üritus.
Viimati muutis mairold, 01 Aug 2006, 09:04, muudetud 1 kord kokku.
VOLVO 740 - vana armastus!

Kasutaja avatar
Tambet
Volvo Club liige
Postitusi: 150
Liitunud: 16 Juun 2005, 23:03
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

PostitusPostitas Tambet » 30 Juul 2006, 21:31

No nii :D :D :D Mis te arvate kuidas läks see üritus 8) Minu arust igati viimasepeal ja nagu Urmas arvas võiks selle ürituse ruttu patendeerida :lol: aga ma annaks sõna hoopis noorpaarile,kes paneb siia nüüd järgnevad read oma enda käega ja mõtetega :twisted:

Ära tegime, vinge! Kaua oodatu kaunikene, sai ju oodatud kah 10 aastat.Tänud kõigile kes meiega seda ilusat päeva jgasid! Väravad olid viimasepeal, polegi taolisi varem näinud ( AITÄH). Leidsime hea kalapüügi koha, soovitame kõigile, sealt alla 2 kiloseid ei saa. Loodame et kala maitses hästi (järgmine kord paluks jämesoola). Puur sai kokku ja puu otsa, kuigi ilmakaarest polnud õrna aimugi.Nüüd tuleb vaadata kas keegi kevadel sisse kah läheb ja pere tegema hakkab (siis tuleb ju järgi teha).Vaene mees kes autoga sõitis kus olid lõhnakuused, tunneme kaasa. Aru ainult ei saa kuidas ma seda lõhna eelmisel ööl ei tundnud, kui ma oma trussaarid sinna unustasin. Julge mees kes oma autot annab 3 aastat autokoolis õppinule (2 aastat õpitud mootorit),sul lihtslt vedas!!! Olge mõnuad ja jätkake samas vaimus, sigalahe oli!
Tänades värske perekond KIVI
V70 D5 2008
53405604

Kasutaja avatar
mairold
Kreisi postitaja
Postitusi: 300
Liitunud: 01 Juun 2006, 13:32
Asukoht: Meriküla
Kontakt:

PostitusPostitas mairold » 31 Juul 2006, 09:35

Patendeerimise idee kärab küll. Juba ennegi vist kirjutasin, et VOLVOväravate traditsiooniks võikski edaspidi olla lõhnakuuse otsimine ja kallakult startimine. Siis paar muud asja juurde vastavalt aastaajale ja jõgede lähedusele :)

Ootame järgmist VOLVOklubi liikme pulma :)

Mõne foto lisan. Siis teisedki saavad aimu, mis toimus.

VOLVOde parklasse saabumine:

Pilt

Kala püüdmine, et midagi pulmalauale panna oleks:

Pilt

Lõhnakuuse otsimine, "ameeriklast" peegli küljes kohe ei märgatagi:

Pilt

Kallakul käsipiduriga startimine ühtse tiimina :)

Pilt

Heas tujus pruutpaar VOLVOga:

Pilt
Viimati muutis mairold, 01 Aug 2006, 09:23, muudetud 3 korda kokku.
VOLVO 740 - vana armastus!

Kasutaja avatar
Tambet
Volvo Club liige
Postitusi: 150
Liitunud: 16 Juun 2005, 23:03
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

PostitusPostitas Tambet » 31 Juul 2006, 18:00

Panen ka nüüd,siis pildid,mis seal sai koha peal tehtud
http://www.fotod.ee/pure77/1/
V70 D5 2008
53405604

Kasutaja avatar
Volvo Club
Volvo Club liige
Postitusi: 1122
Liitunud: 15 Juun 2005, 21:12
Asukoht: Tallinn / Jüri
Kontakt:

PostitusPostitas Volvo Club » 31 Juul 2006, 23:54

Pildialbumid http://picasaweb.google.com/volvoclubestonia
Haagissuvila rent
56495585; 56495125
www.volvoclub.ee
SKYPE: volvoclub

Kasutaja avatar
mairold
Kreisi postitaja
Postitusi: 300
Liitunud: 01 Juun 2006, 13:32
Asukoht: Meriküla
Kontakt:

Teemale punkt

PostitusPostitas mairold » 01 Aug 2006, 09:17

Teemale punkt. Kokkuvõttes hea näide üritusest, kuidas foorumis idee ketrama hakkab, kaasamõtlejad tekivad, on kedagi, kes sebimise oma kätte võtab(vad) ja asi lõpuks tehtud. Teisedki stand by ideed võiks sellest šnitti võtta :)

Julgen öelda, et selle aasta parim klubiüritus. Kuigi on oht et kiviaia ehitamise talgud löövad üle ;) Aga mis saab selle vastu olla, kui üritused lähevad järjest paremaks.

Andkem hagu!
VOLVO 740 - vana armastus!

Kasutaja avatar
Mati
Volvo Club liige
Postitusi: 274
Liitunud: 13 Jaan 2006, 18:02
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Mati » 01 Aug 2006, 16:22

kõigile teadmiseks,et kõige parem lõhna eemaldaja on värske õhk,poole tunnipärast peale üritust ei tundnud minu kaasa (abikaasa)mingit võõrast haju.nüüd võib teema lukku panna minugi poolest.ÕNNE VEEL KORD NOORPAARILE: :lol:

Kasutaja avatar
kalacompany
Volvo Club liige
Postitusi: 589
Liitunud: 17 Juun 2005, 06:45
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

PostitusPostitas kalacompany » 08 Aug 2006, 10:23

simsik kirjutas:
Ootame järgmist VOLVOklubi liikme pulma :)




02.09.2006 :wink:
mul ei ole volvot ! mul on head sõbrad kellel on volvo !

sullivanmike

PostitusPostitas sullivanmike » 08 Aug 2006, 19:46

kalacompany kirjutas:
simsik kirjutas:
Ootame järgmist VOLVOklubi liikme pulma :)




02.09.2006 :wink:


Poiss krt, sa peaksid ennast ennem kusagil naole andma. Me juba vaikselt hakkame ara usnustama milline sa valja nagid! :lol: :lol:

Kasutaja avatar
kalacompany
Volvo Club liige
Postitusi: 589
Liitunud: 17 Juun 2005, 06:45
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

PostitusPostitas kalacompany » 08 Aug 2006, 23:49

sullivanmike kirjutas:
kalacompany kirjutas:
simsik kirjutas:
Ootame järgmist VOLVOklubi liikme pulma :)




02.09.2006 :wink:


Poiss krt, sa peaksid ennast ennem kusagil naole andma. Me juba vaikselt hakkame ara usnustama milline sa valja nagid! :lol: :lol:




Ahah no eks ma panen siis kirja P.M.P 25.08.2006 :P
mul ei ole volvot ! mul on head sõbrad kellel on volvo !


Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist